Paard te koop: Andalusier - Dressuur (Ruin)

stoere pre ruin peluquero


hierbij bied ik helaas mijn spaanse vriend te koop aan voor een heel goed tehuis.

peluquero is een ruin van 9 jaar en 1,56 hoog. hij is klinish goed gekeurd. rontgelogisch keuren op eigen kosten..

peluquero is in spanje gefokt.
Karakter: Deze lieve ruin is erg makkelijk te rijden heel licht in zijn mond,heel flexibel in zijn lijf. en past zich enorm aan elke ruiter aan. Hij kan zeer goed bewegen en zou daarom ook heel geschikt zijn voor de sport. Deze lieve andalusier is nuchter en braaf. Ideaal paard om wat van te leren, om verder op te leiden of om heerlijk mee buiten te rijden.

het is wel een paard met gebruiksaanwijzing. hij is heel temperamentvol en een tikje kapsones hij leert snel!!.. hij is heel eenkennig en moet echt je vertrouwen winnen. als de klik er zit wilt hij heel graag voor je lopen en doet hij alles voor je.

het is een superlief dier houd van kroelen en aandacht is gek op kinderen,en is heel gevoelig. is niet geschikt voor een beginnende ruiter! ik ben onderling l2 gestart met hem. hij doet het goed alhoewel hij wel heel heet en koppig kan worden maar absoluut niet gemeen is! als hij wat opgefokt is gaat hij stampvoeten. het is een paard die veel moet werken!

buiten rijden vindt hij heerlijk hij kan in het begin een beetje druk zijn als je van het terrein afgaat maar daarna is hij braaf!

Hier alvast een link voor paarden uit zn stamboom met het YM embleem. http:www.gcecuestre.com/sementales-recomendados/

vraagprijs 5.500 GEEN HANDELAREN!!!

inclusief alle spullen, zadel hoofdstellen, dekens enzv.
filmpjes via de mail!!