Paard te koop: New Forest - Allrounder (Ruin)

lieve betrouwbare d pony ruin

Hierbij verkoop ik mijn lieve Zazou wegens overstap naar paarden. Zazou is in omgang ontzettend lief. Hij is 100% verkeersmak, ook grootverkeer. Ook braaf op de trailer. Dit jaar gestart met springen en is altijd thuis gekomen met winst. Het is geen pony voor de beginnende/ angstige ruiter. Dit omdat hij best pittig is maar als je hem door hebt kan je alles met hem. Hij springt met gemak een parcour van 1.20 en heeft zelfs een keer de 1.35 gehaald! Hij zal nooit bokken of steigeren ( hij kan dit wel op commando evenals meerdere vrijheidsdresuur kunsten). Hij is braaf alleen of samen op buiten rit. Ook kwa dressuur zitten alle knoppen erop en de vliengende wissel is bijna bevestigd.
Ook zijn toebehoren zijn er bij te koop. Ik zoek voor hem een goed tehuis, dit is belangrijker als de prijs. Ik hoop iemand te vinden die graag verder met hem wil gaan in de sport want dit is wat hij graag wil! Ook als recreatie pony erg geschikt!

Het is een nakomeling van Orchid's. Hij is braaf bij de smid en heeft alle inentingen gehad. Ook jaarlijkse gebids en bloed controles. Ik hoor graag van u !