Verzorging en gezondheid - 100% natuurlijke paardenshampoo

100% natuurlijke paardenshampoo

Beschrijving

Zeep bar met enkel natuurlijke ingrediënten, gemaakt in Nieuw-Zeeland. De zeep bestrijdt bacterien, schimmels en ongedierte en is vrij van parabenen, sulfaten en kunstmatige kleur -en geurstoffen. Het voordeel hiervan is dat het vooral inzetbaar is bij 'vage' huidproblemen, waarbij de diagnose moeilijk te stellen is. Na een enkele wasbeurt is de huid al een stuk kalmer!

Perfect voor huidaandoeningen en problemen, waaronder schimmelinfecties, ontstekingen en irritatie
Helpt bij het kalmeren van de jeukende huid
Werkt tegen teken, luizen, mijten en vlooien
Voor paarden – Washbar is gebruikt en getest bij wilde Kaimanawa paarden in Nieuw Zeeland, de zeep is zacht voor zelfs de wildste en meest gevoelige huid.

Helpt tegen regenrot, ringworm en mok.
Maakt wit weer wit zonder dat je paarse of oranje handen krijgt door de wasbeurt.
Je hebt geen aparte shampoos voor verschillende vachtkleuren nodig. Deze shampoo haalt het beste uit alle vachten – of het nu licht of donker is – en maakt ze glanzend en zacht en geeft je paard of hond een geweldige geur.
Een geweldige manier om je paard te wassen – de shampoo bar zal niet lekken in je borsteltas en je verliest niet de helft van je fles vloeibare shampoo als het paard hem omver schopt of als de fles omvalt.
Gemakkelijk te gebruiken en zacht voor je handen (perfect voor mensen die eczeem, dermatitis of andere huidproblemen hebben)
Eén zeep bar is het equivalent van meer dan een liter vloeibare shampoo.

Heb je een paard met huidproblemen en wil je het liever eerst eens proberen? We hebben beperkt testers beschikbaar, stuur gerust een priveberichtje voor meer informatie.

Ingrediënten:

Verzeepte duurzame palmolie
Verzeepte kokosolie
Plantaardige glycerine
Neem olie
Manuka zuivere etherische olie
Kanuka zuivere etherische olie
Lemon Myrtle zuivere etherische olie
titanium Dioxide
Alle ingrediënten zijn ethisch, natuurlijk en volledig traceerbaar.