Vervoer - Af en toe vervoer nodig voor uw paard? Mishpa!

Af en toe vervoer nodig voor uw paard? Mishpa!

Beschrijving

Bent u op zoek naar professioneel, betrouwbaar maar vooral betaalbaar vervoer voor uw paard of pony?

Mishpa heeft jarenlange ervaring, met zowel brave als minder brave paarden. Het is daarom dan ook geen probleem als uw paard of pony niet gemakkelijk de trailer op gaat, op een rustige manier zullen we toch proberen uw paard of pony in de trailer te krijgen.

Ik ben in het bezit van een ruime 2 paards trailer met lage instap. De trailer is wit van binnen en vele paarden stappen er graag in. Er hangt ook een hooinet voor uw paard of pony klaar. Ook spoedritten zijn vaak geen probleem.

Dus zoekt u vervoer voor uw paard naar bijv de kliniek, op wedstrijd, naar vakantie adres, of een nieuwe stalling? Mishpa kan u 7 dagen in de week helpen en op afspraak altijd geopend.

Bekijkt u de website eens voor combinatie ritten of leuke vakantieadressen. Op de facebookpagina houd ik ook regelmatig leuke acties of deel ik interessante paardenweetjes/adressen enz.

Prijs is op aanvraag omdat deze berekend word aan het de hand van het aantal te rijden kilometers. U kunt de prijs vrijblijvend opvragen via e-mail. De aangegeven prijs is een vanaf prijs per kilometer