Gezondheid - Bevroren Hengstensperma te koop

Bevroren Hengstensperma te koop

Beschrijving

We zijn erg trots om de officiële agent in Zuid-Afrika te zijn voor een aantal Europese tophengstenhouders. We hebben diepvriessperma beschikbaar van een selectie van internationale hengsten van wereldklasse, en we zijn er zeker van dat u de perfecte match voor uw merrie zult vinden.
Houd onze website in de gaten voor de nieuwste toevoegingen en updates, aangezien we regelmatig importeren. Als er een specifieke hengst is waarin u geïnteresseerd bent en die nog niet beschikbaar is in Zuid-Afrika, neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u helpen zijn sperma voor u binnen te brengen.

Laat ons de naam van de hengst weten om naar zijn pagina te gaan voor meer informatie, of gebruik de zoekfunctie onderaan de pagina om alle hengsten te vinden die het beste bij uw wensen passen.
Al het ingevroren sperma dat door Iconic Sires wordt geïmporteerd, ondergaat de noodzakelijke gezondheidstesten die zijn vereist door het Zuid-Afrikaanse ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij. We streven ernaar om alleen sperma van goede kwaliteit te leveren dat ziektevrij is, maar we kunnen geen zwangerschap garanderen, noch kunnen we verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de kwaliteit of vruchtbaarheid, noch de gezondheidsstatus van het geleverde sperma.
Informeer naar de extra kosten voor het verzenden van sperma naar de door u gewenste locatie.