Overige toebehoren - Cavaletti’s

Beschrijving

Veelzijdig hulpmiddel bij het trainen van paarden
Om de training van je spring- of dressuurpaard zo gevarieerd mogelijk te houden is het rijden over cavaletti’s een mooie aanvulling. De mogelijkheden met onze hardhouten cavaletti’s zijn eindeloos. Ook worden de cavaletti’s veel gebruikt bij het longeren. Het zorgt ervoor dat je paard in één tempo leert gaan, zijn balans en zijn souplesse te verbeteren. Ook geschikt voor pony’s.
Verschillende hoogtes:
Door de cavaletti te draaien kun je de hoogte van je cavaletti gemakkelijk aanpassen. Hierdoor kun je bepaalde oefeningen makkelijker of moeilijker maken voor je paard of pony.
De cavaletti’s zijn gemaakt van tropisch hardhout. Dit is hout wat niet behandeld hoeft te worden en is vele malen steviger dan grenenhout. Hierdoor hebben uw cavaletti’s een extra lange levensduur.
Wij hebben er voldoende op voorraad!

❗ AANBIEDING ❗

Normaal: € 130,00 per stuk
NU: 3 stuks voor € 300,00
Prijs exclusief BTW


Tevens verkopen wij:
Houten omheiningen, poorten, paardenbakken, rijbakken, weide palen, bodemvlakkers, hooiruiven en diverse andere weide- en stal toebehoren.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Mocht u meer informatie wensen dan bent u welkom om contact op te nemen. Ook zijn wij bereid u te bezoeken en een offerte op maat te maken!
Indien u vragen en/of opmerkingen heeft dan bent u uiteraard welkom om contact met ons kantoor op te nemen.

Veld Omheiningen
Tel: 0031 (0) 486 437965
Whatsapp : 0031 (0) 6 53970151
E: sales@veldomheiningen.nl