Overige diensten - Cursussen acupressuur, massage of energetisch werk

Cursussen acupressuur, massage of energetisch werk

Beschrijving

Introductie EquiShen – deze cursus is de voorloper die gedaan moet worden om verder te kunnen gaan met EquiShen acupressuur.
In deze cursus leer je energetisch te werken met de chakra’s en meridianen bij paarden. Onbalans te herkennen, op te lossen door oa oefeningen, welke chakra’s staan in verbinding met welk orgaan of orgaanstelsel, trauma’s of oude littekens te balanceren, op te heffen. En nog veel meer. Na deze cursus krijg je een certificaat en kun je energetisch werken met alle paarden.

EquiShen acupressuur – In deze cursus leer je acupressuur in de puurste vorm. Hij duurt [nog] 3 dagen maar met veel thuisstudie en oefenen. [Wellicht worden dit 2x 3 dagen aangezien cursisten hier om gevraagd hebben. Dit vanwege veel theorie en inzicht in de theorie bij komt kijken en, deze extra te oefenen en te bevestigen.]

EquiShen massage – basiscursus massage bied je inzicht op oppervlakte spieren en tweede laag spieren van het paard. Hoe deze te masseren en de functie van de spieren. Veel praktijk die dagen.