Overige diensten - Gezocht Verzorg/lease pony paard 15 km Zwolle

Gezocht Verzorg/lease pony paard 15 km Zwolle

Beschrijving

Wie kan ons (opweg) helpen?
Wij zijn voor onze dochter van 12 (1.48) opzoek naar een fijne pony om te verzorgen/bijrijden 12 km rondom Zwolle. Een eigen pony komt te vroeg/en is wellicht wat teveel voor haar.

Ze heeft de laatste ruim 2 jaar een leasepony gehad (ze is erg trouw en komt met elektrische fiets in weer of geen weer) maar de pony die ze rijdt lijkt langdurig uitgeschakeld en door wat wisselingen op stal is dit voor haar geen geschikte plek meer. Ze rijdt al sinds haar 6e en is gestart met een aantal jaren natural horsemanship en heeft daarna lessen gevolgd op een manege.

Verzorgen en rijden (ook bitloos en zonder zadel) vindt ze leuk. Maar ook grondwerken, longeren en gewoon samen aan de slag waarin ze graag wil groeien. Ze is zelfstandig in de omgang met de pony’s ,en met de verzorging en het rijden, maar het is wel fijn als er ergens op stal, een ouder iemand of volwassene is voor vraag en antwoord etc. Een kleine omgeving is het beste voor haar. Grote(re) groepen en een omgeving met veel kinderen/leeftijdsgenoten is niet geschikt. Ze gaat graag om met wat oudere jongelui en volwassenen. Ze heeft een (meer dan) compleet rij inventaris (muz van een eigen zadel) en kan zo’n 3 keer per week. Het zou mooi zijn als ze ook een les kan volgen op locatie zodat ze telkens kan bijleren en werken aan doelen. Dit heeft ze de afgelopen jaren (zowel (ook longeer-) spring- als dressuurles) 1 keer per week gevolgd.

Uiteraard betalen we een vergoeding buiten de lessen om. We horen graag!