Verzorging - Halve stal gezocht voor lieve karaktervolle merrie

Halve stal gezocht voor lieve karaktervolle merrie

Beschrijving

Voor mijn lieve maar karaktervolle Arabische merrie ben ik op zoek naar een tweede bijrijder in halve stal.

Ze is 10 jaar oud. Ik heb haar volledig opgeleerd en zadelmak gemaakt. Ze is een super lief paardje en geniet ervan als ze aandacht krijgt (borstelen, afspoelen, wandelen...). Het is wel belangrijk dat ze een heel consequente ruiter heeft die streng kan zijn als het nodig is. Tijdens het rijden is ze echter altijd heel braaf en gewillig. Als ze schrikt, bevriest ze gewoon even ter plaatse. Ze geniet echt van wandelingen en is volledig verkeersmak.

Je mag haar longeren, grondwerk doen en als het vertrouwen er is ook rijden. Ze maakt het liefst (lange) buitenritten, voor springen heeft ze weinig talent. Ze is bijzonder slim, dus grondwerk en kunstjes aanleren vindt ze ook echt geweldig.

Ze staat 24/7 op weide in Rotselaar. Er is een piste aanwezig. Eén maal per week zouden er klusjes gedaan moeten worden (mesten/hooien). Je mag zoveel keer per week met haar komen werken (minstens 2-3 keer per week liefst). Dagen in onderling overleg met andere bijrijdster.

Ik zoek iemand met voldoende ervaring, ouder dan 18. Respect voor de paarden en het materiaal zijn uiteraard vanzelfsprekend.

Ik vraag een halve stal bijdrage (€95/maand).

Zie je het zitten om de uitdaging aan te gaan neem dan zeker contact op via pb om eens kennis te komen maken.