Gezondheid - HOESTAL VERHOOGT IMMUUUNSYSTEEM / VERHELPT HOESTEN

HOESTAL VERHOOGT IMMUUUNSYSTEEM / VERHELPT HOESTEN

Beschrijving

Toepassing: Hoestal wordt toegepast om hoesten te verhelpen en immuunsysteem van het paard te verhogen. Werkt bij hoesten van paarden door infecties van de voorste en achterste luchtwegen en chronisch hoesten.

Werking: Hoestal heeft een versterkende en regulerende uitwerking op de luchtwegen en de ademhaling. Het is verrijkt met geconcentreerde plantenextracten die het hoesten aanpakt. Het bevordert de spijsvertering en verbetert de stofwisseling. Bij infecties zal na 1 á 2 dagen resultaat te bemerken zijn. Het is normaal dat er wit/geel slijm vrijkomt.

Gebruiksaanwijzing: Om het Immuunsysteem van het paard te verhogen 1 x daags 3 gram bij een Paard of Pony tot 350 kilo, bij Paard boven 350 kilo 1 x daags 4 gram door het voer heen mengen. Bij infecties 2 á 3 x daags de bovengenoemde dosis geven. Maatschepje wordt meegeleverd. Na geconstateerde verbetering nog gedurende 7 dagen doorgaan met toediening.

Zoekt u producten om uw paard beter te laten functioneren op basis van 100% natuurlijke grondstoffen zie www.centrumdezon.nl