Onroerend goed - Hongarije-18.000m2 eigen land met 2 gebouwen

Hongarije-18.000m2 eigen land met 2 gebouwen

Beschrijving


Beste Lezer (s),

Dit volledig gerenoveerde pand ligt in een piep klein dorpje in de bukk bergen - Hongarije.

Het genoemde bedrag is een v.o.n. koopprijs en de enorme kavel (3 kadaster nummers) ligt binnen de gemeente grenzen (volledig vrije en aan de flanken van het dorpje) en kan aldus direct op uw naam worden overgeschreven.

De panden zijn volledig gerenoveerd en voldoen aan ‘ westerse ‘ comfort eisen zonder de authenticiteit te hebben verloren. Het volledige (nieuwe) interieur gaat mee in de prijs en aldus is het object direct te betrekken en te bewonen. Een ideale plek voor de rust zoeker en op zeker ook voor de paarden houder c.q. liefhebber.

De totale bebouwings opp. is 160 m2 waarvan 40 m2 alszijnde een terras met beton stenen en aldus is de woon opp. 120 m2. Aanwezig zijn / is in het hoofdgebouw : Woonkamer annex moderne keuken (5x6), een hal met apart toilet en aparte bergruimte met wasmachine, een slaapkamer (4x4) en daarnaast gelegen een ruime badkamer met dubbel wasbekken/toilet en inloop douche.

Het bijgebouw (de vroegere schuur) telt 2 slaapkamers (3x4), een badkamer met lavabo/driehoeksbad/toilet en een opslagplaats (5x4) die gebruikt wordt als stapelplaats voor tuintafel/stoelen/fiets/werkgerief/bosmaaier, grasmachine en een zolder.

Het pand telt ook inrit c.q. parking. Qua nuts en andere voorzieningen zijn aanwezig: Leidingwater, aardgas, CV in beide gebouwen, een sceptictank van 10 m3, 7 zonnepanelen (eenvoudig uit te breiden tot 12, dus plus 5) waardoor er niet of nauwelijks kosten voor de elektra zijn, satelliet TV, internet en een eigen waterbron om het erf te besproeien. Voor info en foto's gelive ons aan te schrijven op : acwetters@hotmail.com

Groeten anton en maria.