Instructeurs - Mishpa - Leerzame lessen met natuurlijke insteek

Mishpa - Leerzame lessen met natuurlijke insteek

Beschrijving

Bent u op zoek naar een gemotiveerde instructrice, die niet volgens het standaard boekje te werk gaat, maar juist met ruimte voor de juiste ontwikkeling van uzelf en uw paard?
Bij de hedendaagse dressuur zie je nog steeds vaak het "trek m in de krul, schop m vooruit en dan komen we er wel". Ik vind dat dit op een hele andere manier ook mogelijk is. Juist door rust en ruimte kan uw paard veel meer leren. De lessen zijn geschikt voor zowel wedstrijd ruiters als recreatie ruiters die hun paard toch goed willen gymnastiseren.
Ik geef zowel dressuur, als springles. Ook hulp bij het longeren is een mogelijkheid.
Naast het lesgeven heb ik ook mijn jury cursus afgerond en jureer ik regelmatig. Daarom is het ook mogelijk om zeer wedstrijdgericht te helpen, maar liggen uw ambities helemaal niet in de wedstrijden? Geen probleem, want ook als recreatieruiter is het fijn als het paard soepel en fit is.
De planning is om dit jaar ook de opleiding centered riding afgerond te hebben, en mijn lessen zijn daar dan ook erg op gebaseerd. Spreekt dit u aan en wilt u het eens proberen? De eerste les is gratis, en daarna hoeft u niet persé door te gaan met lessen als het u niet bevalt.
Op mijn website vind u meer informatie, maar als u persoonlijk contact fijner vind dan staat bellen of mailen u ook vrij.
Graag tot ziens!