Verzorging en gezondheid - Orscana paardensensor

Orscana paardensensor

Beschrijving

http://www.orscana.nl

NIEUW in Nederland: Orscana is een sensor die je kunt bevestigen aan elk soort paardendeken. De sensor analyseert onder andere bewegingen van het paard, het meet de temperatuur onder de deken en meet het vochtgehalte van het paard.

Je plaatst de sensor onder de deken van je paard, in de ronding van de heup. Op deze plek begint het paard namelijk het eerst met zweten. Het bevestigingssysteem is volledig veilig gemaakt zodat het jouw paard geen pijn zal doen!

Orscana geeft jou tevens een advies over welk type deken geschikt is voor jouw paard, hierbij houdt Orscana rekening met de weersomstandigheden en het welzijn van jouw paard.

Orscana is 24/7 te gebruiken in de stal, in de weide of tijdens het transport. De sensor analyseert de activiteit van je paard dag en nacht en anticipeert op de behoeften van jouw paard voor de volgende nacht in conjunctuur met de weersverwachtingen. Ook houdt Orscana de temperatuur onder de deken van je paard in de gaten om de activiteit van het zweten te registreren of wanneer jouw paard zich onbehaaglijk begint te voelen.

Al deze informatie kun je met de gratis app die geschikt is voor iOS en Android apparaten met iOS 8 en hoger, Android 4.4 en hoger en smartphones met 4.0 bluetooth technologie bekijken. De Orscana app is verkrijgbaar in 5 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

http://www.orscana.nl