Media en fotografie - Professionele, spontane fotoreportage

Professionele, spontane fotoreportage

Beschrijving

Bent u op zoek naar een mooie betaalbare fotoreportage van uw paard, hond of kat? Of heeft u een ander huisdier waar ik een leuke uitdaging aan kan hebben?
Ik heb jarenlang ervaring met het fotograferen van paarden, maar waar paarden zijn zijn ook vaak honden, en soms katten dus in de loop der jaren ben ik daar mee verder gaan oefenen. Ik vind het ontzettend leuk en hou dan ook van spontane fotoreportages. Een reportage waar je later nog met een glimlach op terug kijkt.
Bekijk mijn website eens voor de mogelijkheden, en heeft u zelf ideeen dan hoor ik deze natuurlijk graag. De fotoreportages worden gemaakt op locatie die u zelf uitkiest, voor dieren wel zo fijn als ze niet te ver uit hun vertrouwde omgeving hoeven te gaan toch? Maar kent u zelf geen leuke plekken in uw omgeving? Bij mij achter het huis ligt het Lauwersmeergebied waar ontzettend veel mooie plekjes zijn voor zowel honden als paarden, dus een fotoreportage daar laten maken is altijd een mogelijkheid, en dan zijn er sowieso geen reiskosten aan verbonden!

Wilt u graag een mooie fotoreportage laten maken? Bekijk dan de website eens voor vele mogelijkheden. U mag natuurlijk altijd uw eigen inbreng laten weten, dan proberen we zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoed te komen.
Graag tot ziens!