Overige diensten - Wil jij je paard weer goed in balans krijgen?

Wil jij je paard weer goed in balans krijgen?

Beschrijving

Loopt jouw paard al een tijdje niet zo lekker, maar heb je geen
idee waarom? Of weet je het wel maar weet je niet goed wat je er aan kan doen om het te verbeteren?

Dan is het goed om je paard eens na te laten kijken door een osteopaat.

Als paardenosteopaat kijk ik naar het lichaam als geheel en zoek ik naar de oorzaak van een probleem/klacht. Tijdens een behandeling mag je het volgende van mij verwachten:
- ik kom bij jou op locatie;
- er wordt een anamnese afgenomen;
- tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van diverse technieken zoals cranio sacraal therapie, manipulaties, massage technieken en bindweefsel (fascia) technieken;
- streef ik er altijd na om binnen twee weken een afspraak ingepland te hebben zodat je niet te lang hoeft te wachten om je paard weer gezond te krijgen;
- kan ik een basischeck doen voor je zadel (let op, ik ben geen zadelmaker);
- een behandeling van maximaal 1,5 uur;
- neem de tijd om jouw vragen verder te beantwoorden en geef je zo nodig een aantal oefeningen mee voor je paard.

Ik maak veel gebruik van zachte technieken zoals cranio sacraal. Wervels worden gemanipuleerd indien nodig, maar als ik het met een zachte techniek kan oplossen, zal dat altijd mijn voorkeur hebben. Dan heb je namelijk niet alleen ruimte in de wervel maar in het gehele omliggende gebied en haal je de compensatie weg.
Mijn werkgebied is in principe in heel Nederland, maar specifiek in de regio Utrecht en ben 1 keer per maand in de regio Zwolle werkzaam. Vanaf deze plaatsen betaal je de minste reiskosten.

Mocht je meer info willen of een afspraak willen maken, neem dan een kijkje op mijn website equi-stateraosteopathie.nl .

Op naar meer HappyAthletes in Nederland!
Linda Stiekema
Equi-Statera Osteopathie