Paard te koop: Amerikaans warmbloed - Overig - Merrie

Kiowas Xanadu, Am. Quarter Horse, sport-merrie

Beschrijving

Wegens inkrimping bieden wij onze sport- en fokmerrie aan. Haar naam is Kiowas Xanadu en heeft natuurlijk de officiële Amerikaanse papieren en een paspoort. We zoeken voor haar een nieuwe thuis met weidegang, stalling en iemand die haar de aandacht kan geven die ze verdiend.

Kiowas Xanadu heeft veel ervaring (kan veel) en wordt nog heel regelmatig bereden, western en buitenritten. Met officiële Amerikaanse papieren en paspoort

KENMERKEN:

Fok- en Sportmerrie

Western disciplines: Ranchriding, Trail, Extreem Trail, Working Cowhorse. Voor de reining: Sliding plates en sliding stop kent ze.

Fokmerrie: Heeft drie mooie, gezonde veulens ter wereld gebracht. Dracht en bevalling zijn telkens bijzonder soepel verlopen. Als moeder is ze alle drie de keren super geweest voor haar veulen.

Goed bekend met grondwerk, leadline en showmanship at halter.

Verkeersmak en veel ervaring met buitenritten. Ze is diverse keren ook mee geweest op vakantie.

Loopt makkelijk de trailer in en is ook braaf in de trailer
Bij de hoefsmid doet ze het voorbeeldig.

Komt qua bloedlijn uit de lijn om met koeien te werken. Ze heeft dus een “turbo-knopje” om snel te kunnen accelereren als je dat aan haar vraagt.

Ook geschikt voor kinderen en beginners.

Xanadu heeft veel ervaring en meerdere prijzen gehaald in de western-sport.

Onze dochter heeft Xanadu regelmatig meegenomen naar de rijlessen van de rijvereniging waar ze M2 dressuur heeft gelopen en B springen.

Ze kan nog prima meelopen in de sport, maar niet meer in de echte topsport. Daar heeft ze de leeftijd niet meer voor en daar is de prijs dan ook naar. Voor de (amateur-)sport en recreatie is ze heel geschikt. Ook voor de fok is ze zeker geschikt.

De hele stamboom van Kiowas Xanadu kunt u terug vinden op:
https://www.allbreedpedigree.com/kiowas+xanadu

BIJ INTERESSE:
kunt u mailen of een WhatsApp bericht sturen naar +31629317977

Stamboom