Paard te koop: Andalusier - Recreatie - Merrie

Cruzado andalusier merrie

Beschrijving

Lieve cruzado merrie te koop, ong 1,55 m.
Is bekend met één peesontsteking, heeft daar momenteel weinig last van.

Zoekt een ander plekje vanwege ziekte eigenaar.
Is bereden, heeft afgelopen ander half jaar op rust gestaan.
Mijn ruin jaagt haar op, hetgeen niet optimaal is voor haar pees.
Ze is vriendelijk naar mens en dier. Ze is nieuwsgierig en leergierig. Ook voor coaching is ze geschikt. Ze staat niet vooraan, dat is mijn ruin, maar laat zich zien als dat kan en effectief is. Ze is een lekker knuffelpaard.
Ze verblijft nu in een kudde van 4 op een pp in wording. Ze heeft de beschikking over onbeperkt hooi. Iets soortgelijks zou fijn zijn. Ik kan haar wegens fysieke redenen helaas niet rijden en het onderhoud van 4 paarden is me te veel. Daarom gun ik haar een nieuwe plek.

Voor ze bij mij kwam, was ze net 2 weken in Nederland komend vanuit Spanje. Daarom is er weinig informatie van voor die tijd van haar.
Ze is leergierig en vriendelijk. Het leren staan op de tractorband, was binnen 5 minuten gepiept (zie foto). Ook wijken voor druk (achteruit) was zo geleerd.
Ze komt graag voor knuffels en houdt van aandacht. Ze heet officieel Presumeda, hetgeen ijdeltuit betekent. Dit vond ik niet bij haar passen. Dus ik heb haar Digame genoemd. Dit betekent : zeg t maar. Daarmee heb ik haar uitgenodigd om mij te vertellen wat ze nodig heeft, en nodig ik coaches uit haar te vertellen wat zij nodig hebben.
.Wie biedt haar een mooie nieuwe toekomst