Paard te koop: Andalusier - Recreatie - Ruin

Beschrijving

Morcillo is een lief, gevoelig en intelligent paard. Hij staat 24/7 buiten in een kleine gemengde kudde. Hij heeft een goede gezondheid en bij mij nooit wat gehad, ik heb hem nu 2,5 jaar.
Ras: Cruzado

Ik zoek voor Morcillo een lieve nieuwe eigenaar die hem een fijn leven kan bieden en hem evt. op gaat pakken onder het zadel of met hem gaat grondwerken/wandelen.

Morcillo is super lief maar onder het zadel onzeker, dit uit zich in dat hij onrustig kan gaan lopen, hij heeft hiervoor een zelfverzekerde en duidelijke ruiter nodig en helaas ben ik niet de juiste match.
Ik ben met hem regelmatig op buitenrit geweest in een groep, hij is dan alert maar loopt altijd netjes met de groep mee. Hier had hij het meeste plezier in. Momenteel word hij door mij niet gereden en dit zal weer opgepakt moeten worden. Hij is verkeersmak.

Samen doen we veel aan grondwerk, longeren, werken in vrijheid en trucjes doen vindt hij geweldig. Hij let super goed op lichaamshouding en stemcommando en hierdoor kun je heel fijn met hem aan de hand werken.
Samen maken we lange wandelingen en hierdoor is hij altijd gewend gebleven aan alles wat je onderweg tegen kunt komen.

Paspoort is aanwezig.
Is ingeënt + tijdig ontwormt d.m.v. mestonderzoek.
Geen stalgebreken.
Braaf bij hoefsmid en tandarts.
Honden en kinderen is hij gewend.
In 2020 klinische goedgekeurd, rapport aanwezig.
Met regelmaat behandelt door osteopaat.
Proefrijden is alleen mogelijk bij oprechte interesse en als je de juiste ervaring hebt
Te bezoeken in Loon op Zand (NB)