Paard te koop: Arabier - Fokmerrie - Merrie

🐴 Rector's Esstrea

Beschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en charmante metgezel in de paardenwereld? Maak kennis met Rector's Esstrea, een geweldige Bay Merrie die klaar staat om jouw hart te veroveren. Geboren op 13/05/2008, heeft ze al veel ervaring en heeft ze bewezen een uitstekende fokmerrie te zijn.

Rector's Esstrea is niet alleen mooi om te zien, maar ze heeft ook een prachtig karakter. Ze is een aardige merrie die het liefst van al tijd doorbrengt met haar vriendinnen in de wei. Ze geniet van sociale interactie en gedijt goed in een kudde. Als je een paard zoekt dat graag tijd doorbrengt met andere paarden, dan is Rector's Esstrea de perfecte keuze.

Deze merrie is ook gemakkelijk in de omgang. Ze verdraagt het geborsteld te worden en vindt het heerlijk om gewassen te worden. Aan de halster loopt ze netjes naast je, wat haar ideaal maakt voor verschillende activiteiten, zoals wandelingen buiten.

Rector's Esstrea heeft ook bewezen een uitstekende moeder te zijn, met al heel mooie veulens die ze heeft voortgebracht. Haar erfelijke eigenschappen en zorgzame karakter dragen bij aan het fokken van gezonde en getalenteerde nakomelingen.

Als je op zoek bent naar een paard met schoonheid, vriendelijkheid en een bewezen staat van dienst, dan is Rector's Esstrea de perfecte partner voor jou. Mis deze kans niet om dit bijzondere paard in je leven te verwelkomen.

Stamboom