Paard te koop: Arabier - Recreatie - Ruin

Uiterst veilige en gezonde Arabische ruin

Beschrijving

Ras: Arabisch
Geslacht: Ruin.
Naam: Catman
Kleur :- Kastanje
Hoogte: - 15 uur
Gewicht: - 900 pond
Leeftijd: - 6 jaar
Temperament: - 1 = zeer kalm ... 10 = zeer levendig (zeer actief, levendig en zelfverzekerd).
Karakter: - kalm, gehoorzaam, vriendelijk, intelligent, innemend, vertrouwd met autogeluid en verkeer, kan goed met andere paarden en huisdieren omgaan.
Deze getalenteerde en wilskrachtige jongere is ook brutaal en brutaal en probeert altijd te behagen.
Een vriendelijke en zachtaardige ziel met een speelse persoonlijkheid, dit paard heeft de liefste instelling en houdt absoluut van aandacht. Catman wil alleen maar doen wat er van hem gevraagd wordt, houdt van complimenten en wil zich binden en volledig inzetten voor zijn nieuwe baasje.
Disciplines: atletiek, beginner, geen ondeugden, kindvriendelijk, dressuur, springen, jagers, westernpaarden, vrijetijds- en endurancepaarden.
Hij is 100% gezond, hij heeft geen koliek, kreupelheid, ziekte, verwonding of eigen schuld. Wordt geleverd met zadel, andere accessoires, paspoort, microchip en alle andere documenten.
Catman is veilig voor beginners of een verscheidenheid aan ruiters die onstabiel zijn, gemakkelijk te hanteren, uitstekende bodemmanieren hebben en een zachte, vriendelijke, gevende, opladende, scherende, badende manier, blootsvoets door het water lopen. stokken en kan overweg met andere huisdieren.