Paard te koop: Fjord - Recreatie - Merrie

Prachtige Merrie - Ideaal voor Buitenritten!

Beschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor ontspannende buitenritten en gezellige knuffels? Zoek niet verder! Onze mooie merrie met een schitterende grijze wildkleur staat te popelen om haar nieuwe avontuur te beginnen.

ℹī¸ Over Onze Merrie:
Leeftijd: 10 jaar in mei
Training: Getraind als een bombproof buitenrit paard
Temperament: Geen humeurige merrie, liefdevol en mensgericht
Ervaring: Perfect voor zowel ervaren als beginnende ruiters
Gezondheid: Kerngezond, regelmatig gevaccineerd en bekapt om de 6 weken

🐎 Kenmerken:
Ras: Kruising tussen een Fjord en een Fries
Persoonlijkheid: Een echte knuffelaar die graag tijd doorbrengt met mensen

đŸŒŋ Waarom Verkopen We Haar?
Helaas kan ik na een zware val van een ander paard, vlak voor haar aankoop niet meer rijden. Het is hartverscheurend om haar niet de aandacht en liefde te kunnen geven die ze verdient. Mijn man heeft haar het afgelopen jaar bereden, maar we willen haar graag een thuis bieden waar ze volledig tot haar recht kan komen.

🏡 Op Zoek naar een Nieuw Thuis:
We zijn op zoek naar een liefdevol thuis waar onze merrie de aandacht en zorg krijgt die ze verdient. Ze is een geweldige metgezel voor buitenritten en zal zeker een glimlach op je gezicht toveren met haar charmante persoonlijkheid.

📞 Neem Contact Op:
Als je geïnteresseerd bent in het verwelkomen van deze prachtige merrie in je leven, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, foto's en een kennismaking. We kijken ernaar uit om een perfecte match te vinden voor onze geliefde merrie.