Paard te koop: Hannover - Springpaard - Merrie

11 jarige afstammeling van Graf Top

Beschrijving

Mooie , lieve en rustige 11 jarige spring gefokte vos merrie te koop, maar sinds 2 jaar ook dressuur mee gereden.
Afstammeling van Graf Top, van de Polish horse breeders association met als afstamming Granilli x Graf Top. Uit haar moeder komen allemaal paarden welke hoog in de springsport lopen. De oudste nakomeling (Zara L) loopt liep tot op 1.60m niveau in Zuid-Amerika.
Ze meet circa 1.62m

Ze is een heel fijn paard voor een rustige, kalme ruiter. Parcours tot 1.20m zijn geen probleem. Oefenjumping verleden week 1.20m foutloos. Ook dressuuroefeningen zoals wijken, schouder voor, enkelvoudige wissel, achterwaarts gaan zijn vlot gekend.
Ook buitenritten zijn geen probleem.
Ze is braaf op transport, gaat makkelijk op trailer en is zeer braaf in de omgang. Loopt braaf mee aan de hand. Ze is leergierig, rustig en gehoorzaam tijdens het rijden en geeft je veel vertrouwen als ruiter. Het is een paardje dat heel graag leert en graag wil werken.
Natuurlijk is zeer braaf bij de hoefsmid, de tandarts, de dierenarts en heeft geen stalgebreken. Ze is steeds correct geënt en ontwormd.
Is gekeurd bij aankoop in 2018. En in mei 2019 zijn haar benen röntgenologisch goedgekeurd. Overkeuren toegestaan, kosten koper.
Eventueel alle gerief mee over te nemen voor een meerprijs.
Meer foto’s en filmpjes op aanvraag.