Paard te koop: KWPN - Dressuur - Merrie

Talentvolle veelzijdige merrie uit top lijn.

Beschrijving

Talentvolle veelzijdige merrie uit top lijn.
El capone x Djive (opa jazz)

Knappe en liefste merrie nu aangeboden voor een nieuw avontuur. Ze is 8 jaar oud en nu 1 jaar opgepakt. Eind januari 2022 is ze klinisch goed gekeurd zonder bemerkingen.

Met de juiste ruiter met geduld is ze een belofte voor de toekomst.
Maar ook voor een recreatieve ruiter die wisselende disciplines wilt doen of iemand die gewoon lekker wilt buitenrijden ook geschikt. Zolang ruiter ervaren genoeg is.
Vanaf de grond is ze een absoluut schatje.

Ook heel interessant als fokmerrie gezien haar afstamming en mooie exterieur.

Ze heeft verschillende oefencrossen gelopen, parcours gezien en veel ander terein gereden ter oefening. Dit doet ze na vertrouwen geven heel goed. Ze kan wat sensibel zijn maar is snel de goede kant op te sturen. Vanwege corona niet uit kunnen brengen op wedstrijd. Ze heeft enorm veel talent voor de dressuur sport. Laat 3 mooie correcte gangen zien. Kent een wissel, de zijgangen en verschillende oefeningen. Moet allemaal nog bevestigd worden, ze is nog wat groen.
Springen vind ze ook leuk ter afwisseling. Buitenrijden geniet ze ook zeker van en is in het bos of op de hei ook braaf. Een onzekere of onervaren ruiter is niet geschikt, ze heeft sturing nodig.

Kort samengevat. Een talentvolle, lieve, sensibele merrie met een top afstamming. (zie laatste 2 fotos vader en afstamming)

Bij serieuze interesse graag bericht of contact via 0623920423.