Paard te koop: KWPN - Dressuur - Ruin

5* huis gezocht: 3,5 jarige ruin Only One King VS.

Beschrijving

Helaas moet ik mijn lieve 3,5 jarige ruin Only One King VS. verkopen. Vader Kingston Blue Hors (vader Glock's Toto JR), moeder Diarona (vader Spielberg). King is een super lief en sociaal paard, een echte knuffelkont. Goede potentie voor de (hogere) dressuursport. Hij laat nu al drie hele mooie gangen zien. Vanwege zijn leeftijd is hij niet geschikt voor een onzekere ruiter. Basis is keurig bevestigd. Momenteel staat King in training. King is een zeer werkwillig paard.

Daarnaast is hij braaf met longeren. Relaxed bij dierenarts, hoefsmid en tandarts. Bij ons alleen vervoert in paardenwagentje, hier loopt hij zonder problemen op. Hij is gedurende de rit altijd zeer relaxed.

King heeft een oppervlakkig litteken op zijn knie zitten, hier zijn rontgenfoto's van gemaakt, heeft hij geen last van en zal hij ook geen last van krijgen. Is meer een schoonheids'foutje'. King is in september 2022 klinisch en röntgenologisch goed gekeurd. En hij is recent geënt, bekapt en naar de tandarts geweest.

Voor King is een goed voerbeleid belangrijk. En dat hij regelmatig buiten komt (denk aan paddock/wei). Neiging tot luchtzuigen (bij verveling). Bij ons staat hij op onbeperkt kuil en gaat hij regelmatig naar buiten, het luchtzuigen is nu nagenoeg niet meer aan de orde.

O.O. King nu gunstig geprijsd. Vraagprijs is bespreekbaar bij 5* huisje en de juiste klik en match.

Wegens privéomstandigheden zit er helaas wat haast achter de verkoop. Het is eventueel mogelijk om zijn zadel (Custom Wolfgang) over te nemen. Zadel is recent door zadelmaker opgemeten en aangepast.

Voor meer info en video's kunt u bellen of appen naar tel. 0648207663 ( Noah Barkmeijer)