Paard te koop: NRPS - Allrounder - Ruin

Beschrijving

Met spijt in mijn hart, meld ik hierbij officieel dat Pebbles ons gaat verlaten. Na veel overweging, proberen en training met veel hulp moeten we beslissen dat Pebbles niet meer bij ons past.

Pebbles is een ruin van 13 jaar, die nu 7 jaar bij ons is. Hij is ongeveer 1.65m groot. Hij loopt onder t zadel maar is al enkele jaren niet super veel gereden omdat ik me meer op t mennen heb gefocust. Hij heeft ook enkele dresuurwedstrijden gelopen in het verleden. Hierbij bouwt hij spanning op, waar ik niet goed mee kan omgaan. Het is gebleken dat dit met andere ruiters wel goed kan gaan.
Met een andere ruiter heeft hij ook wat sprongetjes gemaakt. En met mij ook af en toe. Ik ben een hele angstige springruiter en toch maakt hij altijd zijn sprongetje af.

Pebbles is ook beleerd voor de koets maar moet hier nog veel uren maken en veel leren.

Braaf bij de veearts, hoefsmid en op de trailer. Eigenlijk bij alles wat basis is, hij heeft alleen een betere/meer ervaren hand nodig dan wat ik heb.

In de loop van de jaren hebben ook veel kinderen op Pebbles gereden voor mijn therapiesessies. Pebbles is braaf voor de kinderen en loopt zijn rondje wel.
Hij is ook zowel onder het zadel als voor de koets veel buiten geweest. Heel verkeersmak.

Bij verdere vragen bel naar mij: 0498734716