Paard te koop: Overig - Dressuur - Merrie

Vriendelijke d-pony te koop

Beschrijving

Vanwege verhuizing naar het buitenland moet ik helaas mijn pony Badawi verkopen. Ze is 1,48 meter officieel gemeten. Ze is 18 jaar oud, maar nog topfit. We zijn L1+1 gekwalificeerd, maar we hebben het afgelopen jaar voornamelijk recreatief gereden. Ze heeft zeker nog potentie om in de dressuursport verder te komen. Badawi heeft een vriendelijk en zachtaardig karakter. Met rijden heeft ze wel pit en is voorwaarts, maar wel erg braaf en werkwillig, ze zou nooit bokken of steigeren. Ze is ook braaf op ander terrein, met trailer- en vrachtwagenladen, bij de hoefsmid/dierenarts/tandarts. Ze is sociaal naar andere paarden en heeft ook in grotere groepen gestaan.

Er moet wel bij gezegd worden dat ze twee peesblessures heeft gehad aan haar voorbenen. Deze zijn met veel geduld mooi genezen en mogen al dik anderhalf jaar volbelast worden. Ik heb hier verder nooit meer problemen mee gehad. Ze mag alleen niet meer heel intensief en hoog springen. Zo een keer in de week wat lagere sprongetjes (zo max. 60 cm) mag ze uiteraard nog wel en vind dit ook erg leuk. Met buitenrijden kan ze alleen of in de groep. Loopt wel het liefst vooraan en heeft een goede drang naar voren. Alle spullen (dekens, dekjes, hoofdstel, halsters etc.) zijn bij de prijs inbegrepen, mocht hier interesse voor zijn. Zadel is los ook te koop.

Voor een vriendelijke ruiter met een zachte hand die verder wil gaan met haar in de dressuursport. Bij interesse/vragen/meer filmpjes en foto’s, graag een berichtje sturen naar lottestevens47@gmail.com!
Voor 2500,- euro.