Paard te koop: Tinker - Dressuur - Merrie

Lieve familie tinker Becky

Beschrijving

Becky is een superbrave pony, en is ook altijd familiepony geweest waardoor ze de gekste dingen gewend is en ook veel kinderen heeft leren rijden. Ze zou dus ook het beste passen bij mensen die een leuke recreatie pony zoeken voor de familie.
Ze is niet de beste springer, maar met de juiste training zal ze 60-80cm kunnen springen, en met vrijspringen kan ze nog hoger. Op het moment kan ze sowieso met gemak een B-proefje doen en met wat training zou ze ook wel L kunnen doen.
Met het rijden is ze dus heel braaf en kan ze ook zonder hoofdstel gereden worden, ze reageert netjes op been. Ik heb haar meestal bitloos gereden maar ze reageert ook prima op bit.
Waar ze het meest geschikt voor is zijn de buitenritten, niks is haar te gek of te spannend, ze schrikt letterlijk nergens van zelfs als je zelf wel schrikt van iets. Ze is dus ook geschikt voor onzekere ruiters. Ook alleen als er iemand meefietst zal ze overal met je naartoe gaan en ik ben wel met haar langs de raarste plekken geweest op buitenrit en ze is nergens bang voor, ze loopt ook netjes voorop. Water gaat ze ook netjes in, en wind en regen boeit haar ook niks. Ze is niet lui maar ook niet sterk of snel, ze doet netjes wat je van haar vraagt en ik ging zelf altijd bitloos met touwhalster met haar op buitenrit, ook kleine stukken met alleen neckrope kan je prima galoperen met haar, ze zal altijd direct stoppen als je het vraagt.
Ze is ook braaf op vreemd terrein en wedstrijd en gaat goed de trailer op.
Ik heb ook veel grondwerk/dressuur aan hand/vrijheidsdressuur met haar gedaan waardoor ze ook veel kunstjes kent.
Ze heeft in het verleden ook voor de kar gelopen, dit heb ik zelf alleen nooit met haar gedaan.
Ze is deze maand nog bekapt en door de tandarts gedaan. Ze staat hier ook netjes voor stil. Ook op de poetsplaats kan je haar zonder halster/met neckrope laten staan en ze blijft wel staan. Ze is ook braaf met scheren, en is op het moment volledig geschoren, ze heeft geen CPL.