Paard te koop: Warmbloed - Allrounder - Hengst

Allround D pony te koop

Beschrijving

Met pijn in ons hart zetten wij onze D-pony ruin Goldie te koop. Een ontzettend lieve en werklustige pony die veel kwaliteit toont. Niet geschikt voor een beginner, maar een ervaren ruiter zal veel plezier aan hem beleven.

Hij maakt een leuke sprong en gaat ook naar buiten, zowel in de groep als alleen. In zijn eentje kan hij dingen wel eens spannend vinden, maar met de juiste begeleiding rij je hem daar zo doorheen.
Ook loopt hij dressuurmatig gemakkelijk alle oefeningen van een B proef met een goede start van het wijken. Door zijn werkwillige karakter en zijn enthousiasme verwachten wij dat hij met de juiste persoon zeker veel meer kan gaan bereiken. Hij wil graag!

Goldie heeft geen stalgebreken en gaat makkelijk de kudde in, is recent nog naar de hoefsmid, tandarts en osteopaat geweest met geen bemerkingen. Hij loopt ook makkelijk de trailer op.

Hij is 1.46m groot en dat maakt hem een grote D-pony. Hij is in 2009 geboren.

Goldie is niet geschikt voor de onzekere/onervaren ruiter. We zoeken een 5 sterren huisje voor hem met iemand die bereid is veel tijd in hem te stoppen en lekker met hem aan de slag te gaan. We willen niet dat hij alleen komt te staan.

Eventueel alle benodigdheden (op maat gemaakt zadel, hoofdstel etc) los te koop.

Keuren is mogelijk k.k.