Paard te koop: Welsh pony - Allrounder (Ruin)

Knappe C pony met veel potentie

Te koop superlieve kindvriendelijke pony: Yvar Pytron.
Yvar is een 3-jarige Welsh sectie B pony die afstamt van de hengst Wolling's Dante
Wolling's Dante staat bekend om zijn mooie karakter voor kinderrijpony's die Yvar zeer zeker van hem heeft. Yvar zien wij als een allround-pony die het zowel in de bixie als in de sport zeer zeker goed zal doen.
Yvar is ondanks dat hij nog jong is nergens van onder de indruk
Erg nuchtere pony
Moeder van Yvar is Ribbon's Tez
Yvar Pytron heeft als veulen een eerste premie behaald waarbij hij omschreven werd als een mooi type, goed ontwikkeld, voldoende ras en bot met een goede en ruime beweging .Yvar is bij ons op stal een ontzettende lieve aanhankelijke pony die geniet van alle aandacht, zeer sociaal is naar andere dieren. Yvar heeft geen stal en andere gebreken.
We kunnen Yvar omschrijven als een pony die nergens van onder de indruk is, nieuwsgierig en zeer leergierig. Yvar is bij ons bekend met tractoren, vrachtwagens en andere landbouwvoertuigen.
In de schriktraining vindt Yvar niets eng. Zelfs over een zeil lopen is voor hem geen probleem.
Op dit moment is Yvar zadelmak, is verder bekend met longeren en werken aan de dubbele lijn. Verder is Yvar bekend met wassen en toiletteren en geniet hij van een borstelbeurt. Ook hoeven krabben en de hoefsmid is geen probleem.
Yvar loopt makkelijk de trailer op en is hier erg rustig onder. Blijft ook rustig alleen op de trailer wachten.
Yvar zou gezien zijn nuchtere karakter en goede ruime bewegingen, alsmede zijn mooie uitstraling zeker een kinderpony zijn met potentie voor de sport.
Ondanks zijn nuchtere karakter is het wel raadzaam om bij jonge kinderen de juiste begeleiding te hebben. Ondanks dat hij heel makkelijk is, niet bokt, steigert of er vandoor gaat, het is en blijft een jonge pony.
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.
Keuren toegestaan kk