Paard te koop: Welsh Pony - Allrounder - Ruin

Ragnar (Rafael van de Boslust)

Beschrijving

Ragnar

Ragnar (of zoals in zijn paspoort: Rafaël van de Boslust) is een nu 4 jarige Welsh stamboek ruin (geboren voorjaar 2019). Hij is al 3 jaar van mij, ik heb hem direct van een fokker gekocht. Ragnar is ongeveer 1,35 groot en dat maakt hem een C pony. Ik heb Ragnar rechtstreeks bij een fokker gekocht in juni 2020, hij heeft een super leuke afstamming met veel ster, predikant, keur en preferente merries / hengsten.

Ragnar is het grappigste, knuffeligste en meest leergierige paardje dat ik ken. Al vanaf ik hem heb merk ik hoe graag hij bij mensen is, hoe leuk hij het vind om dingen te doen en aandacht te krijgen en hoe braaf hij is met al het nieuws wat op zijn pad komt. Hij is absoluut verkeersmak, hij is zadel en ruiter mak en kan alleen naar buiten. Helaas heb ik geen ruitertje beschikbaar op dit moment om hem echt door te rijden, daar ik zelf te groot ben.

Dit is dan ook onder andere reden van verkoop, Ragnar wil graag meer werken en erop uit en ik kan dit hem op dit moment door mijn studie en werk niet bieden. Hij zou het super doen als kinder / wedstrijd pony, hij vind het mega leuk om buiten ritjes te maken en hij maakt heel graag een mooi sprongetje. Hij is super braaf en leergierig dus zou het leuk doen als wedstrijd / kinder pony of als gezelschapsdier.

Ik heb Ragnar gekocht om te beleren en omdat ik op dat moment een thuis voor hem kon bieden die hij nodig had, waar hij nog lekker uit kon groeien en op spelenderwijze allerlei dingen kon leren 🥰 nu merk ik aan hem dat hij niet genoeg aandacht krijgt, niet de aandacht die hij verdient, en dit vind ik niet eerlijk naar hem toe.

Ragnar is braaf bij de hoefsmid en dierenarts. Hij is onlangs ingeënt en zijn tandjes zijn nagekeken. Hij is geruind op 2 jarige leeftijd. Ragnar is nog in de groei, dus zal een grote C pony worden. Ragnar wordt verkocht inclusief al zijn toebehoren: nieuw hoofdstel, zadel, dekjes, dekens, beenbescherming, halsters etc.