Paard te koop: Welsh Pony - Dressuur - Ruin

Talentvolle jonge dressuurpony, net zadelmak

Beschrijving

Contact graag via Whatsapp naar: 06-42897465
Lightfeet
Furioso vh Enkershof x De Goede Ree's Metall
Ruin, 29-04-2019

Een super leuke dressuurpony met veel potentie voor de toekomst! Lightfeet is sinds kort zadelmak en wordt op dit moment verder opgeleid. Hierin heeft hij, door zijn jonge leeftijd en niveau van africhting, nog wel genoeg hulp en bevestiging nodig van een ervaren ruiter. Wanneer de ruiter hem genoeg begeleiding biedt is hij braaf te rijden!
Hij heeft drie correcte gangen en laat ook los in de baan veel kwaliteit van beweging zien!

Lightfeet is 1 keer mee geweest naar vreemd terrein. Hij laadt makkelijk op de trailer en is braaf onderweg, zowel alleen als met een ander paard.
Hij is braaf in de omgang op stal, makkelijk met poetsen en toiletteren, braaf bij de smid

Op 15-02-2022 is hij röntgen gekeurd zonder bemerkingen, inclusief rug en hals. Ook is hij in 2022 klinisch gekeurd zonder bemerkingen. We hebben de gegevens hiervan beschikbaar. (Over)keuren is toegestaan op kosten van de koper. Entingen, ontwormen etc. is netjes bijgehouden.

Een super leuke pony voor iemand met genoeg ervaring, die lekker met hem aan de slag wil! Wij verwachten dat hij straks erg leuk kan worden voor in de wedstrijdsport met een ambitieuze ponyruiter.
Ivm zijn leeftijd en africhtingsniveau is hij op dit moment nog niet geschikt voor een onervaren- of afwachtende ruiter.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze knapperd?
Graag contact via Whatsapp naar: 06-42897465

Wij hebben meerdere paarden te koop!
www.horsedreams-tc.nl

Video

Stamboom